Software updates

Momenteel wordt gewerkt aan het updaten van de software van deze site. Eerst vindt een update van de Nederlandse versie plaats en zodra deze getest is, wordt ook de Engelse variant onderhandengenomen.
Zolang er updates plaats vinden, is het mogelijk dat de Stamboom database tijdelijk niet goed wordt getoond. Mocht je veel last van fouten hebben, probeer dan voorlopig de Engelse variant. Excuus voor het tijdelijke ongemak, zodra e.e.a. gereed is zal ik dat hier weer melden.

Behalve WordPress updates komen er een paar toevoegingen: de melding of je al dan niet Cookies wilt toestaan wordt onderaan de pagina’s toegevoegd, en een mogelijkheid om je aan te melden als lezer van deze site. Na aanmelding krijgt je voortaan een email (max 1x per week) als er nieuwe berichten worden toegevoegd. Verder heb ik nog het linkje naar mijn Facebook pagina toegevoegd.

Dit bericht is geplaatst in Website. Bookmark de permalink.