Website en Stamboom Database

Deze site bestaat uit 2 delen:

  1. Een deel met algemene informatie die voor iedereen toegankelijk is
  2. Een deel met stamboom informatie die slechts beperkt voor iedereen toegankelijk is

Inlog instructies voor het 2e deel van de site kun je hier downloaden.

Geplaatst in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Website en Stamboom Database

Software updates

Momenteel wordt gewerkt aan het updaten van de software van deze site. Eerst vindt een update van de Nederlandse versie plaats en zodra deze getest is, wordt ook de Engelse variant onderhandengenomen.
Zolang er updates plaats vinden, is het mogelijk dat de Stamboom database tijdelijk niet goed wordt getoond. Mocht je veel last van fouten hebben, probeer dan voorlopig de Engelse variant. Excuus voor het tijdelijke ongemak, zodra e.e.a. gereed is zal ik dat hier weer melden.

Behalve WordPress updates komen er een paar toevoegingen: de melding of je al dan niet Cookies wilt toestaan wordt onderaan de pagina’s toegevoegd, en een mogelijkheid om je aan te melden als lezer van deze site. Na aanmelding krijgt je voortaan een email (max 1x per week) als er nieuwe berichten worden toegevoegd. Verder heb ik nog het linkje naar mijn Facebook pagina toegevoegd.

Geplaatst in Website | Reacties uitgeschakeld voor Software updates

Na enkele jaren!

Welcome, na enkele jaren afwezig te zijn geweest, is deze website terug met de stamboom van de famile “Ringersma”. Hoewel nog niet alle gegevens beschikbaar zijn, kunt u wel alvast een idee krijgen hoe een en ander er straks uit gaat zien.

Geplaatst in Nieuws, Website | Reacties uitgeschakeld voor Na enkele jaren!